Menu
0
Design in de Zorg
Ik ben op zoek naar…
035 52 34 717
Winkelmandje

Wilt u een rollator kopen?

Wij hebben voor u de mooiste en stijlvolste rollators geselecteerd. Rollators voor in huis, dus extra wendbaar en met een dienblad voor uw kopje koffie of, waarom niet, een glaasje wijn. Onze rollaors voor binnen zijn extra wendbaar. Kunt u niet kiezen en wilt u graag deskundig advies? Bel of mail ons gerust. We helpen u graag.

Rollators voor buiten. Hier heeft u de keus tussen heel veel verschillende voorkeuren. Een aantal rollators voor buiten zijn verkrijgbaar in meerdere maten, omdat we nu eenmaal niet allemaal even lang zijn. U kunt kiezen voor een lichtgewicht rollator als u veel reist. Een lichtere rollator tilt u gemakkelijk even in de kofferbak van uw auto. Zoekt u de allerlichtste kijkt u dan vooral bij de Carbon Ultralight. Heeft u moeite met lange afstanden dan is een rollator met zitje en rugsteun wellicht een goede keus. U kunt dan onderweg even uitrusten. Ons paradepaardje is de Rollz Motion. Een rollator en rolstoel in één.
In een handomdraai verandert u de rollator in een rolstoel. mijn moeder loopt prima achter haar rollator, maar als we haar een dagje meenemen naar de dierentuin veranderen we de Rollz Motion in een rolstoel. 

Hoe stelt u uw rollator in?

Ga tussen de achterwielen staan (dus ín de rollator, niet erachter) en houdt uw armen langs uw lichaam. De hoogte waar uw polsen zich bevinden is de hoogte waar u de handvatten moet (laten) afstellen.

Juist gebruik van uw rollator

De rollator is bedoeld als steunhulp en niet als boodschappenwagentje dat vooruit geduwd wordt. Het is belangrijk zoveel mogelijk ín de rollator te lopen (tussen de handvatten) en niet erachter. Pobeer uw vingers om de handrem te houden. U zal dan bij een misstap in eenreflex de handrem dichtknijpen en zo de noodzakelijke steun hebben.

Verzend- en betaalmethodes