Menu
0
Design in de Zorg
Ik ben op zoek naar…
035 52 34 717
Winkelmandje
 

Boodschappentrolleys

Een boodschappentas (of mand) op wielen. Wij hebben de meest luxe uitvoeringen en u heeft de keus uit trolleys die u kunt duwen of trekken en zelfs modellen die kunnen 'traplopen'. Met een boodschappentrolley hoeft u in elk geval niet zo zwaar te tillen, maar u heeft stiekum ook een beetje steun. En met de shoppers van ZorgBoutique wilt u ook nog eens graag gezien worden. Hulp nodig bij het kiezen? We zijn er om u te helpen. Bel of mail ons gerust.

Toon filters
#/pagina
 

Welke boodschappentrolley past bij u?

Uiteraard is de kleur en de print van uw shopper een kwestie van persoonlijke smaak. We kunnen u wel wat tips geven over welke type trolley voor u het meest geschikt is.

Boodschappentrolley met 2 wielen 

Een shopper met 2 wielen is zeer geschikt voor de dagelijkse boodschapjes. Ze zijn wendbaar en daardoor gemakkelijk voort te trekken.

Boodschappentrolley met 4 wielen

De 4-wiel shoppershebben een steviger frame en wielen en zijn voorzien van hoge afsluitbare tassen. Heeft u extra ondersteuning nodig dan is een boodschappenkar van Playmarket een goede optie. Deze is zowel te duwen als te trekken.

Boodschappentrolley met 6 wielen

Deze topper kan 'traplopen'. Komt u op uw route van en naar de winkel trappen of trapjes tegen? Dan is een shopper met 6 wielen zeker het overwegen waard.

Boodschappentrolley met zitje

Een boodschappentrolley met zitje is aan te raden als het voor u prettig of wenselijk is om onderweg één of meerdere keren uit te rusten. Neemt u een kijkje bij onze shoppers met zitje. Komt u er niet uit? Bel of mail ons gerust. We geven u graag advies. 
 


 


 

Verzend- en betaalmethodes